NAŠTVÁNÍ....

…aneb když si potřebujete ulevit a MUSÍ o tom tedy vědět celý internet.
Znáte takový ten pocit, když jste naštvaní na všechny, všechno a nic? A vlastně z toho všeho jste naštvaní nejvíce na sebe? 
To je tak, když hned ráno vstanete a den jde prostě od 10 k 5. Nic se vám nedaří. Snídani jste si nestihli nachystat den předem,  takže vám musí vystačit nudlový vývar (který opravdu běžně nejíte na snídani), má vám dojít oblečení, na které se těšíte…protože prostě holka a tam je řada jak nevím kam. Tam na vás nejen zapomenou, ale vy se u zkoušení opravdu nepobavíte, protože je všechno vyráběno na pidi lidi a vy se svýma 180 cm máte šaty do půlky stehen pod zadek. PARÁDA!

OK, tak dorazíte do práce a už předem víte, že nestíháte. Nestíháte vlastně vůbec nic  a tak, když se vám konečně udělá okýnko v rozvrhu a vy vyrazíte na oběd, máte takový hlad, že už vrčíte a začínáte být protivní. 


A víte co je nejhorší? ZAČALO VÁM PMS!!! A vy zuříte!



Zuříte proto, že vám začne za pár dní váš krásný týden.
Zuříte proto, že byste chtěla svého přítele vedle sebe, ale ten aktuálně šlape někam na Praotcovu horu.Zuříte proto, že máte neskutečnou chuť  na něco sladkého a nejlíp na tuny. Zuříte proto, že nejvíce ze všeho se vám aktuálně chce brečet a vy tak proklínáte své hormony.
Zuříte zajisté i proto, že to naštvání vás neopouští a vy se tak štvete ještě více.
Zuříte, protože se vám chce brečet, nejlépe v posteli, s teplým čajem v peřině a nebýt v práci, kde brečíte a ostatní neví proč. Protože prostě holka.
Zuříte proto, že to břicho máte KU*VA  nafouklé a vypadáte jak v 5tém měsíci. Zuříte proto, že když není přítel, chcete aspoň kamarádku vedle sebe- ale ty všechny jsou buď daleko a nebo mají jiné starosti (i když prostě jsou chápající)
Zuříte, protože jste si zrovna teď vybrali ten nejdebilnější měsíc na detox bez alkoholu a zrovna dneska byste si tu sklenku po práci nalila.
 A na závěr: ZUŘÍTE UŽ JEN PROTO, ŽE PROSTĚ NEVÍTE, JAK TY PITOMÉ HORMONY POTLAČIT A ZUŘIT BUDETE, DOKUD NEBUDE TOHLE OBODOBÍ ZA VÁMA! (a vám tak nezačne být všechno líto)


…a když je všechno ok, víte, že tohle období přijde za 28 dní znova…. 


Komentáře

Oblíbené příspěvky